Persoonlijke Coaching

Heb je vragen maar kan je de antwoorden niet vinden?

Zit je in de knoop met iets of zijn er patronen?

Wil je meer structuur in je leven?

Het kruispunt van het leven en nu?

In eigen kracht gaan staan!

De eigen talenten ontdekken en beter toepassen!

Persoonlijke Coaching

Soms lijkt de wereld een doolhof. Je doet je uiterst best om eruit te komen maar je loopt vast. Je voelt je alleen in je zoektocht naar de uitgang maar telkens loop je vast. De coaches van Ego Centralis helpen je graag door het doolhof. Niet door de uitgang te wijzen maar om tijd en ruimte te nemen om over keuzes na te denken.  Ook door samen rond te kijken in het doolhof en de mooie plekjes daarvan te zien en te ontdekken. Persoonlijke coaching is voor heel veel problemen/vragen toepasbaar.

Hoe ben je op deze pagina gekomen? 

Ervaar je momenteel iets in jouw leven waarvan je niet zo goed weet wat je er mee aan moet?  Zit alles  tegen en zou je graag willen dat dit gaat veranderen?  Je ervaart veel verdriet en je bent geblokkeerd om het positieve weer te zien. Soms heb je vragen maar de antwoorden komen maar niet en soms zijn er blokkades of hindernissen waar je maar niet door of omheen kan komen. Dan ben je hier aan het goede adres.

Ben je momenteel betrokken bij iemand die worstelt met vraagstukken en/of problemen? Daarnaast kan je als betrokkenen zelf wel behoefte hebben aan meer duiding en structuur omdat je door de situatie van een ander persoon zelf kopje onder dreigt te gaan.

Bij de coaches van Ego Centralis sta jij centraal. Samen met jou gaan wij op zoek  naar de juiste bestemming en steunen wij jou waar wij maar kunnen. De coaches van Ego Centralis zijn een uitstekende manier om samen te onderzoeken wat de gewenste plek is waar jij uit zou willen komen. Zij willen graag als jouw gids dienen om jou van dit punt naar de plek te brengen waar jij jezelf weer fijn voelt.

Jezelf zijn en je krachtig voelen zijn belangrijke ingrediënten voor een positief en gezond leven. Persoonlijke coaching kan je daarbij helpen.

Onze coaches staan  voor je klaar en zullen samen met jou de zoektocht aangaan. Een zoektocht die pas ophoudt als jij op jouw juiste bestemming bent gekomen.

Soms spiegelen, soms confronteren, welke coachingstechiek wij ook gebruiken respect staat voorop.

Ook voor mensen met problemen/belevenissen binnen het autistisch spectrum zijn onze coaches  inzetbaar. Zij helpen jou graag met het aanbrengen van structuur, het uitwerken van een planning en het duiden van de toekomst. Zij helpen jou (weer) op de rit, nemen jou bij de hand en zullen met doorvragen en empathie hun kennis aanwenden om te zorgen dat jij vanuit jezelf weer opstart.

De coaches van Ego Centralis zijn er wanneer u ze nodig hebt. Zij zijn er zo vaak en zolang als u dat nodig hebt. Gaat het goed dan heeft u ons niet nodig. Heeft u ons (weer) nodig dan zijn wij er.

Persoonlijk coaching is er voor iedereen die problemen ervaart in het dagelijkse leven. Voor zowel de hulpvrager als ook de betrokkenen in diens omgeving. Omdat Ego Centralis beseft dat wanneer emoties en tijd ontploffen en alles om je heen letterlijk lijkt stil te staan, het bieden van een schouder en steun voor iedereen belangrijk is.

Neem contact op met Ego Centralis om een afspraak te maken.

Lid worden / Registreren op Ego Centralis

Veel van onze content zoals de forums, persoonlijke profielen en spreekkamers worden zichtbaar wanneer u lid wordt.
Er zijn lidmaatschappen voor hulpvragers/betrokkenen en voor hulpverleners/Professionals.

Alles begint bij een gratis lidmaatschap en dit kan naargelang uw wensen uitgebreid worden.

Wil je contact opnemen met Ego Centralis?

Vraag stellen / Opmerking plaatsen

Uiteraard doen wij onze best om binnen 24 uur te reageren.

Wij kunnen ook gebeld worden, Tel: 0302682726

Contactpersoon:


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email