Contact gegevens

Voor al uw vragen, opmerkingen en aanmeldingen kunt u contact met ons opnemen.

030-2682726

[email protected]

Of gebruik ons handige email formulier.

Wij streven naar een landelijk netwerk. Neem contact op om te kijken of wij ook al actief zijn in jouw regio.

Veelgestelde vragen

Ego Centralis is ontstaan vanuit een groep mensen die na jarenlange ervaring in de zorg mogelijkheden zagen om een organisatie op te richten welke aansluiting vind bij de huidige zorgbehoefte in Nederland.

Allereerst bieden wij coaching en begeleiding aan hen die dit nodig hebben. Echter zagen wij in het huidige zorglandschap nog meer obstakels waarop wij een antwoord hebben gevonden.

Wij bieden onze cliënten/hulpvragers ook een online plek waar zij in contact kunnen komen met lotgenoten en specialisten die hun vragen kunnen beantwoorden. Tevens bieden wij een leer/trainings traject voor hen die meer willen weten over bepaalde levens situaties.

Voor de professional/hulpverlener of bedrijf hebben wij verschillende producten ontwikkeld die allen ten doel hebben om deze personen te ondersteunen in hun werkzaamheden en ambities.

Zo bieden wij coach2coach trajecten om de professional/hulpverlener meer in de eigen kracht te laten staan, bieden wij masterclasses zodat zij zich kunnen ontwikkelen en bieden de mogelijkheid om  de algehele workflow, kwaliteitscontroles, privacy beheer, etc te faciliteren.

Voor zowel de hulpvrager als de hulpverlener is het een enorme fijne mogelijkheid om samen het zorgstelsel weer op de juiste manier te laten functioneren.

Hartelijk welkom op de website van Ego Centralis. Wanneer jij vragen hebt, lotgenoten zoekt of gewoon meer wil weten over bepaalde situaties dan ben je hier op de goede plek. 

Als betrokkene kan jij jezelf aanmelden voor het gratis lidmaatschap cliënt/hulpvrager. 

Je krijgt dan alle functionaliteit die nodig is en een eigen account. 

[arm_setup id="9" popup="true" link_type="button" link_title="Lid worden" popup_height="auto"]

Een groot gedeelte van deze pagina is enkel te bekijken wanneer mensen 1 van onze lidmaatschappen heeft geaccepteerd. Dit lidmaatschap is meestal gratis behalve wanneer jij extra functionaliteit nodig hebt op Ego Centralis. 

Deze lidmaatschappen zijn nodig omdat wij te maken hebben met persoonlijke informatie van cliënten en professionals en die willen wij niet zomaar openbaar zetten op het wereldwijde web.

Het basis lidmaatschap voor de cliënt of professional is gratis en daarna wordt je niet meer teruggestuurd naar de lidmaatschappen pagina. Klik hier om een gratis account aan te maken.

Op elk gewenst moment kunnen onze leden beslissen het lidmaatschap te upgraden of te downgraden. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van de behoefte die deze leden hebben.

Let wel op wanneer je gaat downgraden dat het kan voorkomen dat je bepaalde faciliteiten niet meer kunt gebruiken.

Kijk daarom om de lidmaatschap pagina naar de mogelijkheden per lidmaatschap. 

Klik hier om naar de lidmaatschap pagina te gaan.

Veel van onze online service is gratis en toegankelijk voor een breed publiek. Helaas ontkomen wij er niet aan om voor sommige diensten een maandelijks bedrag te vragen.

Wij hebben deze maandelijkse kosten zo laag als mogelijk gehouden en in onze opinie betaalbaar voor iedereen.

Voor de betaalde lidmaatschappen krijgt het lid ook een enorme bak aan service en dienstverlening terug.  Voor de cliënt hulpvrager is dit bijvoorbeeld een persoonlijke spreekkamer waar in overlegd kan worden met alle betrokken hulpverleners en personen.

Voor de professionals/hulpverleners bieden de betaalde lidmaatschappen heel veel extra faciliteiten en diensten. Dit komt neer op toegang krijgen tot onze bibliotheek tot aan het vinden van toekomstige cliënten.

Wij weten 1 ding zeker en dat is dat jij nergens anders dezelfde diensten en service goedkoper kan vinden.

Iedereen mag lid worden van de website om toegang te krijgen tot de ontmoetingshoek, voor lotgenoten contact en voor de plekken om vragen te stellen. 

Daarnaast levert Ego Centralis ook persoonlijke coaching/begeleiding, training & leren en overbruggingszorg..

In principe kan iedereen die dat nodig heeft cliënt worden van Ego Centralis. Uiteraard kunnen wij zware psychiatrische aandoeningen niet genezen maar wij kunnen wel helpen met het aanbrengen van structuur, regelmaat en overzicht.

Op de productenpagina cliënten / hulpvragers kan je precies zien wat wij op dit moment bieden aan begeleiding / zorg. Deze zorg is extra bovenop de functionaliteit en veilige omgeving van deze website.

Klik hier om te kijken wat wij aan begeleiding/zorg bieden. Vul daarna indien je interesse is gewekt ons email formulier in of pak de telefoon en maak een afspraak.

Mochten wij niet tot een goede zorg relatie kunnen komen dan zullen wij je wel doorverwijzen naar de plek waar dit beter voor jou ingericht kan worden.

Ego Centralis streeft ernaar om een landelijk dekkende paraplu te worden waaronder veel professionals/hulpverleners/coaches aangesloten zijn om samen met ons daar waar nodig de juiste hulp te kunnen bieden.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in trajecten waarin wij met medewerkers / professionals aan de slag gaan om hen beter in hun eigen kracht te laten staan.

Wij bieden zelfs een volledig workflow management systeem aan hen die graag willen werken maar geen verstand hebben van alle systemen, keurmerken, etc.

Bekijk op de website bij producten professionals wat wij bieden en bezoek onze fora met een lidmaatschap.

Nog makkelijker is ons een email sturen via onderstaand formulier of ons even te bellen om een afspraak te maken.

 

Uiteindelijk wil iedereen werken met Ego Centralis omdat deel uitmaken van deze familie zorgt voor een enorme boost in uw professionaliteit.

Dat is eigenlijk fantastisch. Alle reden voor jou om contact op te nemen met Ego Centralis. Wij zijn dol op vragen die nog niet eerder gesteld zijn en doen er alles aan om een zo goed mogelijk antwoord te geven.

Vul aub onderstaand email formulier in of pak te telefoon om ons op te bellen.

Wij kijken uit naar dit contact moment.

Lid worden / Registreren op Ego Centralis

Veel van onze content zoals de forums, persoonlijke profielen en spreekkamers worden zichtbaar wanneer u lid wordt.
Er zijn lidmaatschappen voor hulpvragers/betrokkenen en voor hulpverleners/Professionals.

Alles begint bij een gratis lidmaatschap en dit kan naargelang uw wensen uitgebreid worden.

Wil je contact opnemen met Ego Centralis?

Vraag stellen / Opmerking plaatsen

Uiteraard doen wij onze best om binnen 24 uur te reageren.

Wij kunnen ook gebeld worden, Tel: 0302682726

Contactpersoon:


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email